INGYENES SZÁLLÍTÁS 16990 Ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Reklamáció

A 24 hónapos jótállási idő a Secretavenue.hu webhelyen vásárolt árukra vonatkozik. Minden termékhez tartozik egy számla, amely garancialevélként szolgál.

Az áruk reklamációját az Online Csere és Visszaküldés szolgáltatásunkon keresztül igényelheti.

Reklamációs eljárás:

 1. Töltse ki az online űrlapot, amelyben kiválasztja a kérelem reklamáció típusát.
 2. Megjelöli azokat a termékeket, amelyekre reklamációt kíván tenni, és megadja a reklamáció okát, valamint az igényelt hiba részletes leírását vagy a fénykép fényképes dokumentációját.
 3. Adjon meg egy bankszámlaszámot.
 4. A kitöltött online kérelem alapján a reklamációhoz kísérőlevél készül.
 5. Küldje el nekünk a reklamációra szánt árukat sértetlen állapotba, a nyomtatott kísérőlevéllel együtt a következő címre:

  Csomag:

  United Fashion Group s.r.o.

  Révai Miklós u.8, Győr, CST.3, 9002

  Levél:

  United Fashion Group s.r.o.

  Győr, Pf. 219, 9002


Ha nincs lehetősége kísérőlevél nyomtatására, helyezze be a megrendelés kézbesítésekor kapott kézbesítési bizonylatot vagy számlát, amelybe beírja az alkalmazás számát (RMA ID). Az online űrlap kitöltése után megkapja ennek a kérelemnek a számát.

Küldje el a csomagok az áruval és a kísérőlevéllel vagy számlával ajánlott levélként vagy csomagként közvetlenül a megadott címre. A csomagot kérjük kizárólag a Magyar Postán keresztül visszaküldeni. Kérjük, semmiképpen sem utánvéttel vagy futárszolgálattal, sajnos nem tudjuk átvenni, mivel csomagtárolóról van szó.

A kérelem kezeléséről azonnal annak feldolgozását követően tájékoztatjuk Önt, amely a lehető leghamarabb megtörténik, ha szükséges, legkésőbb 30 napon belül felméri az igényelt áruk állapotának felmérését.

A teljes reklamációs rendet ITT találja.