INGYENES SZÁLLÍTÁS 3990 Ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

8477 elégedett vásárló

RÓLUNK

Üdvözöljük a selymek és csipkék birodalmában, ahol maga a gyönyör nőnek, és abszolút boldogság férfinak lenni! Tudta, hogy a nők csaknem fele nem megfelelő melltartó méretet visel? Vagy azt, hogy a férfiak 58%-a a boxeralsót részesíti előnyben? Mi tudjuk! Ezért engedje, hogy az alsóneműk világába egy tapasztalt társ kalauzolja el - Secret Avenue!

Csábító, vagy netán hétköznapi darabokat keres? Szeretne egy új pizsamát vagy szeretné az alsóneműit a legújabb trendek modelljeihez igazítani? A tökéletes ajándékot keresi különleges pillanatokhoz? Hála a könnyen áttekinthető menüpontoknak, a mi oldalunkon gyorsan megtalálja mindazt, amit éppen keres. Válogasson egyszerűen a megannyi méret és színkombináció közül. Az Ön fantáziájának mi nem szabunk határt.

A már meglévő vásárlóinkról példásan gondoskodunk az újaknak pedig mindig nagyon örülünk. Biztosak lehetnek abban, hogy a Secret Avenue oldalán az összes bevásárló kosarat nagy becsben tartjuk és minden alkalommal minőséggel töltjük meg azokat.

Szlovákia legnagyobb alsóneműket forgalmazó internetes boltja a miénk. Minden egyes termékünk a luxus és a legújabb trendek kiegyensújozott elegye, mellyekkel garantáltal elégedett lesz! Próbálja ki, milyen elkószálni a rejtett utcácskák sűrűjében!

A weboldalunkon még ennél is többet kínálunk. Az alsónemű mellett megtalálhatóak a legújabb trendeket követő modellek is, melyek a gardrób valódi ékköveiként tündökölnek majd. Új ruhát keres, blúzt, nadrágot vagy egy stílusos harisnyát? Mindezt megtalálhatja egy helyen, kitűnő árakon!

Szeretnénk még kellemesebbé tenni a vásárlást ezért a Secret Avenue oldalán azonnali kedvezményeket kínálunk.

A kiszállítás INGYENES 3990 Ft felett.

A megrendelt termékeknek 48 órán belül már az otthonában örülhet.

Amennyiben szükséges, a termékek 30 napon belül minden további nélkül visszaküldhetőek.

Netán ez sem lenne elég? Ezen felül minden napra tartogatunk valamilyen árengedményt és egyéb kedvezményeket!

Az Ön kérdéseinek a helye :) Az ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll minden munkanapon, amennyiben tanácsra vagy segítségre lenne szüksége. Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, e-mailben vagy a facebook oldalunk segítségével és biztosíthatjuk, hogy mindenre megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Ne várakozzon a próbafülke előtt vagy a végtelenbe kígyózó sorokban a pénztárak előtt. Ahhoz, hogy elkényeztethesse magát néhány stílusos modellel még az ajtón sem kell kilépnie. Termékeinket házhoz szállítjuk így azok egyenesen az otthonában örvendeztetik majd meg.